suar tafel op maat

Al uw meubels op maat

Tafels

eikenhouten tafel op maat

Bent u op zoek naar een ronde, vierkante, rechthoekige, ovale of een andere tafel? Elke tafel en onderstel is op maat gemaakt en afgestemd op de wens van de klant. Bekijk ons assortiment tafels en laat je inspireren!

TV-meubel / wandkast

wandkast op maat

Tv-meubels en wandkasten zijn de perfecte meubels om op maat te laten maken. Elke idee in uw hoofd is mogelijk en zullen wij met veel plezier en passie uitvoeren. Werp gerust een blik op ons mooie assortiment.

 

Wandplanken

robuuste wandplank op maat

Kiest u voor de stoere robuuste eiken wandplank van wagondelen of de strakke geschaafde (nieuwe) wandplank van massief eiken? Bekijk ons assortiment en laat u inspireren wat het beste in uw
huis past.

 

BEKIJK BIJ MOGELIJKHEDEN ONS GEHELE ASSORTIMENT!  

over ons

OVER ONS

Meubels op maat is datgene waar Pandawood zich mee bezighoudt. De creativiteit en wensen van de klanten blijven ons inspireren. De afgelopen jaren hebben wij dan ook veel inspiratie kunnen opdoen en hebben wij ons creatieve brein ontwikkeld door de verschillende klantwensen. Naast de creativiteit en de wensen denken wij graag met u mee en geven hierbij ook het nodige advies. Tot het heden zijn wij het meest actief in het Westland, daarnaast werken wij ook in de omgeving eromheen. Wij werken uitsluitend met exclusieve houtsoorten en staal. De combinatie van de exclusieve houtsoorten en het staal is ook aan te raden! Voor ons is niks te gek en staat de klant centraal. Wij maken de meubels op maat en leveren meubels met een goede kwaliteit en uitstraling. Wij van Pandawood zijn gedreven en in staat om uw wensen met veel plezier en passie te vervullen.